tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevättä

En oo hetkeen kirjotellut.

Oli tossa pääsiäis loma, kotona olin. Oli mukavaa. :)

Mielialat vaihtelee vaikka yleensä keväisin, varsinkin koulu aikaan on aina pusertanu ihan täysillä kun on hyvä olo ja muuta. Yläasteella yks ope sano mulle et kyllä on vaikeeta arvioida sut nyt kun otit kauheen spurtin tähän loppuun. :D Joo, kyllä nytkin painanu duunii ihan täysillä.

Nyt on enää assessmentit jäljellä ja arvatkaa mitä!!? Eka kouluvuosi briteissä takana! Mitä ihmettä! Mihin tää aika on mennyt, ihan uskomatonta. Ja ihanaa. En malta oottaa et pääsen Suomeen kesäks. Joka on aika epävarma mikä on mulle ihan uutta. Aina ollu kesätöissä ja nyt ei oo hakenu muutakun kuvauksiin.. Jotka on ihan sika epävarmoja. Jos tulee pakko paikka niin kai se lähihoitajan hommii tehtävä.. mut haluisin niiiin paljon nyt eteenpäin. Se tuntuis vaan askeleelta taakse. mut sitä oottaa sit et jos menis siukun kanssa samoille mestoille hommiin nii ois helmee. :)
Tällä hetkellä yks varma homma on kesäks... mut siitä ei saa palkkaa. :/ Matkakulut maksaa tää ohjaaja ja ootan mielenkiinnolla mun ekaa isoo kuvaus hommaa, koska siitähän mulla ei viä kokemusta ole! Ja tulee oleen haastava sillä.. Tää on mykkäelokuva, koko pitkä. Eli on vähän jännitys päällä ku ei oo näytelly kameran eessä ja sit ei voi ees puhuu oikeesti, vain keholla. Ja kaikkein kivointa on et oon yks päärooleista! :)

Koulussa siis ennen pääsiäis lomaa oli Voice assessment week. Se oli aika lepposta. Viikon aikana meillä oli vaan yhen tunnin sessio open kaa, meitä oli neljä meiän ryhmässä niin jokainen sai sen tunnin. Ja muuten harjoteltiin ryhmissä ja parin kaa. Tehtävä oli tarinan kerronta ja essee. Saatiin tarina jonka sai lukee kirjasta muille mut siitä piti tehä elävä ja kiinnostava, missä onnistuttiin parin kanssa hyvin. Porukka nauro ja muuta. :)

Nyt menossa movement assessment. Saatiin ennen lomaa kuvia, jota piti sit mietiskellä kotona ym. Niistä nyt on sit kehkeytynyt "tanssi", tai kuten minä ja eräs toinen nimeltä mainitsematon suomalainen tässä koulussa sitä kutsuu tekotaiteelliseksi p*skaksi. No on niissä ihan makeitakin juttuja mut on se aika sontaa. Ois ollut kivempaa tehä joku oikee koreographia vai miten se kirjotetaan. Mutta joo. Ope vaan sano viikon alussa, eli eilen :D, et syökää, juokaa, nukkukaa, jotkun on joskus pyörtyny ja ambulanssia sitten soitettu ku ei ole tehnyt näitä kolmea asiaa. Eli OK! Ei ongelmaa. :) Eilen oli neljän tunnin reenit joista 2h open kaa ja tänään ollu sit 6 ja puol tuntii joista oli puoltoista tuntii open kaa. Nyt on "tanssi" kokonaan valmis että eikun vaan hioon se täydelliseksi! Tosi väsynyt oon jo ja joka paikkaa särkee vähän ja se tuntuu hölmöltä ja kroppa painaa jonku tonnin. Mut tykkään!

Ens viikolla musical performance. Pitäs varmaan laulella nyt niitä biisejä ku varmaan päässy jo unohtuun. Koe on vissiin torstaina ja siihen kuuluu 2 ryhmä laulua (jotka tosiaan pitäs varmaan nyt opetella, sanat siis) ja sitten 4 omaa joista yks on se ilman säestystä joka mulla on "Värttinä - itku" niin kuulee vähän suomee siinä.

sit on vissiin acting assessment johon kuuluu et vedetään meiän audition monologit uudestaan ja katotaan ollaanko parempia ja sit dialogi, parin kanssa pieni kohtaus jostain näytelmästä. mikä mulla ja Jodiella on "the house of bernanda alba".

sit vissiin impro viikko joka on se kun ollaan kehitelty näitä hahmoja nyt vuos ja ne jaettiin niihin ryhmii nii niille kirjotettiin omat kohtaukset.

Siinä tältä erää, väsy.

kuulemiin!

Katja

ps: sori jos on kirjotusvirheitä, en jaksa nyt lukee läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti